..basen for våre aktiviteter og hjertet i klubben.

Standalhytta

Standalhytta passer for selskaper opp til ca. 50 pers. Til lag på denne størrelsen tilbyr hytta god romplass og man slipper to bordsettinger.  

Romstandarden på Standalhytta er god. De fleste rommene har tidsriktig standard. Men hytta har fortsatt noen originale rom fra utbyggingen rett etter krigen, dog med bredere senger.

Totalt har hytta 60 sengeplasser.
Noen få tomannsrom, ett tremannsrom, flesteparten fire- til femmannsrom, og det finnes seks doble senger. Rommet Åtte Syd er for grupper opp til åtte personer.

Det finne dyner og puter i alle senger, men alle som skal overnatte må ha med eget sengetøy som trekkes over det som er på. Alternativt kan det benyttes lakenpose/sovepose.

Peisestua er hyttas festsal, med egen dør slik at støy mot soverommene i andre etasje begrenses. Spiseplass til omkring 40.

 

Gråstua er for ordens skyld blå i farge. Den er hyggesentrum på hytta, og dekkes opp til 10-15 pers hvis selskapet er større enn kapasiteten i Peisestua. Eller den kan f.eks. brukes av barn/ungdom som ikke ønsker sitte sammen med de voksne.

Kjøkkenet har en storkjøkkenkomfyr og medium kombidamper som lager ca. 40 varme retter samtidig. Innredningen på kjøkkenet, med anretningsbord midt på gulvet, gjør matlagingen til en hyggelig prosess. Vaskelinja har steamkoker, som på hurtig vis vasker og desinfiserer kopper og fat.

Dusjkapasiteten på hytta er god. I andre etasje finnes en dusj på deling, i første etasje har menn og kvinner fire egne dusjer og romslig garderobe. Badstua ligger mellom dusjene (felles) og rommer 10-12 personer om gangen.

Skibod finnes ved inngangen fra parkeringsplassen øst for hytta.

Tørkerom ligger plassert som første rom til høyre gjennom østinngangen.

Hundehold Det er ikke tillatt med hunder inne på Standalhytta. På sydsiden går man inn til oppvarmet hundehotell i kjelleren, hvor dyrene får egne båser med egnede bur. Dersom gjester ikke følger denne regelen faktureres nedvask av hytta.

Røyking er selvsagt ikke tillatt innendørs.

Kjølerom i gangen ved kjøkkenet.

Brannvarslere i alle rom, brannanlegg som kontrolleres hvert år, skumapparater plassert ut etter gjeldende foreskrifter.

Oppslagstavle med informasjon i gangen mot syd. Her får man svar på de fleste spørsmål, og man kan klistre opp ett selv også hvis man lurer på noe. Ellers kan Bodil svare på det aller meste om hytta.

HOVEDDEL


ØSTFLØYA